מרכיבים
-
2 אפרסקחתוכים גס וקפואים
-
2 בננהחתוכות לרבעים קפואות
-
150 גרם פטלטרי (עדיף)
-
1 חופן תרדטרי
-
1.5 כוס יוגורטדל שומן
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 כף דבשאופציונלי
הוראות
מוסיפים את המצרכים לבלנדר ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
מלמעלה: בננה פרוסה, אפרסקים פרוסים, פטל, זרעי צ'יה, גרנולה, קוקוס מגורר, דגני בוקר כתושים
7 טיפים חשובים להכנת סמודי בול מעולה!
הטיפ הראשון – בחרו את הירוקים שלכם, זה יכול להיות תרד, קייל, חסה, מלפפון וכו העיקר שתוסיפו אותם ותהנו מהערכים שלהם
הטיפ השני – שלבו פירות קפואים, אתם רוצים קערה במרקם קרמי וסמיך, הכמות המדוייקת של הפירות הקפואים קריטית לקבלת המרקם.
הטיפ השלישי – בחרו נוזל מתאים, זה יכול להיות חלב קוקוס, שקדים, אורז אפילו מים או כוס יוגורט יווני.
הטיפ הרביעי – הוסיפי שומן מן הצומח, אגוזים שקדים או בוטנים מלאים בשומן טבעי שהגוף שלנו זקוק לו. אגב אבוקדו גם משתלב מצויין.
הטיפ החמישי – הוסיפו חלבון, זרעי צ'יה, ספירולינה טריה, אבקת חלבון, חמאת בוטנים, קינואה מבושלת.
הטיפ השישי – הכינו מראש את המנה שלכם, שלבו את הפירות של השייק היומי חלקו למנות והקפיאו כך שכל שקית מכילה מנה יומית.
הטיפ השביעי – אל תשכחו לקשט מעל עם פירות טריים, זרעים גרעינים או אגוזים…