סמודי בול פטל אפרסק ותרד

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

מרכיבים

התאם כמות מנות:
2 אפרסק חתוכים גס וקפואים
2 בננה חתוכות לרבעים קפואות
150 גרם פטל טרי (עדיף)
1 חופן תרד טרי
1.5 כוס יוגורט דל שומן
1 כפית תמצית וניל
1 כף דבש אופציונלי

ערכים תזונתיים

463
קלוריות
14 גרם
שומן
13 גרם
סיבים
73 גרם
פחמימות
41 גרם
סוכרים
18 גרם
חלבונים

רשימת המתכונים שלי

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

סמודי בול פטל אפרסק ותרד

תחליף לארוחת הבוקר או גתוספת נשנוש במהלך היום

קערת שייק פירות מהנה במיוחד עם יוגורט פטל אפרסקים ותרד

  • 10 דק'
  • 2 מנות
  • דורש השקעה

מרכיבים

הוראות

שיתופים

מוסיפים את המצרכים לבלנדר ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
מלמעלה: בננה פרוסה, אפרסקים פרוסים, פטל, זרעי צ'יה, גרנולה, קוקוס מגורר, דגני בוקר כתושים

7 טיפים חשובים להכנת סמודי בול מעולה!
הטיפ הראשון  – בחרו את הירוקים שלכם, זה יכול להיות תרד, קייל, חסה, מלפפון וכו העיקר שתוסיפו אותם  ותהנו מהערכים שלהם
הטיפ השני – שלבו פירות קפואים, אתם רוצים קערה במרקם קרמי וסמיך, הכמות המדוייקת של הפירות הקפואים קריטית לקבלת המרקם.
הטיפ השלישי – בחרו נוזל מתאים, זה יכול להיות חלב קוקוס, שקדים, אורז אפילו מים או כוס יוגורט יווני.
הטיפ הרביעי – הוסיפי שומן מן הצומח, אגוזים שקדים או בוטנים מלאים בשומן טבעי שהגוף שלנו זקוק לו. אגב אבוקדו גם משתלב מצויין.
הטיפ החמישי – הוסיפו חלבון, זרעי צ'יה, ספירולינה טריה, אבקת חלבון, חמאת בוטנים, קינואה מבושלת.
הטיפ השישי – הכינו מראש את המנה שלכם, שלבו את הפירות של השייק היומי חלקו למנות והקפיאו כך שכל שקית מכילה מנה יומית.
הטיפ השביעי – אל תשכחו לקשט מעל עם פירות טריים, זרעים גרעינים או אגוזים…

שלבים

1
סיימתי

מערבבים

מוסיפים את המצרכים לבלנדר ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
מלמעלה: בננה פרוסה, אפרסקים פרוסים, פטל, זרעי צ'יה, גרנולה, קוקוס מגורר, דגני בוקר כתושים

הביקורות שלכם

עדיין אין תגובות למתכון זה.. אבל היי! תמיד אתה יכול להיות הראשון שמגיב!
previous
סמודי בול תות בננה קווי
next
שייק ארוחת בוקר שיבולת שועל ותותים (טבעוני)
previous
סמודי בול תות בננה קווי
next
שייק ארוחת בוקר שיבולת שועל ותותים (טבעוני)

הוסף תגובה