מרכיבים
-
1 כוס מנגוקפוא
-
כוס תרדטרי
-
20 גרם (קפסולה) ספירולינהטריה
-
כוס חלב שקדים
-
עלי נענעבלי גבעולים
-
חצי כוס אננסקפוא
-
1 עלי נענע
הוראות
שייק ירוק הוא לא רק עבור שוחרי בריאות, זאת לא אגדה, היום כולם מודעים לסגולות של הירוקים ומבינים שככל שנשלב אותם יותר בתפריט היומי כל נרגיש טוב יותר, קלילים, נינוחים וחיוניים. הפירות והירקות הירוקים מנקים את מערכת העיכול מחזקים את מערכת החיסון ושומרים עלינו צעירים יותר.
קבלו מתכון לשייק ירוק עם ספירולינה טריה שגדלה כאן בישראל! האמת שהופתענו… אין לה ריח כמו לאבקות שניסינו לפני והאמת שיש לה טעם אומאמי שמזכיר אבוקדו או פטה. מבחינת ערכים תזונתיים היא הרבה יותר עדיפה מאלו שעוברות תהליך עיבוד ונשרפות לצורת אבקה. היא מגיעה מוכנה במנות של 20 גרם כך שנוח להוציא בכל פעם מנה.
חשוב לדעת, הפיגמנט של הספירולינה משתלט על צבע השייק כך שלא חשוב איזה פירות וירקות תשלבו השייק תמיד יהיה בגוון ירוק!
אנחנו בחרנו הפעם בשייק בריא למתחילים שעובר חלק בגרון 🙂
מה גילינו?!
שיש שייק מוכן עם ספירולינה ופירות קפואים! מאוד דומה למתכון שלנו! ניתן להזמין מכאן